Майките от ''Системата ни убива'' вчера заявиха, че няма да

...
Майките от ''Системата ни убива'' вчера заявиха, че няма да
Коментари Харесай

Вера Иванова пред ФАКТИ: За нас Триото е по-голямо зло от сегашното управление

Майките от ''Системата ни убива'' през вчерашния ден обявиха, че няма да поддържат нито една политическа или гражданска групировка, имаща нещо общо с ''Отровното трио''.

''Мили хора, не очаквайте от нас да подкрепим, която и да е политическа или гражданска групировка за идните парламентарни избори, имаща нещо общо с по този начин нареченото ''Отровно трио''. Компромиси няма да вършим, позицията ни е кардинална и датира от 2018 година. Запознатите знаят, че не е безпочвена'', се споделя в позицията им.

По този мотив, от ФАКТИ се свързахме с едно от най-разпознаваемите лица от ''Системата ни убива'' - Вера Иванова, с цел да разяснява позицията на организацията.

''Т.нар. Отровно трио и съответно Бабикян и Хаджигенов се намесиха на митингите през 2018 година Вследствие на тяхната интервенция - това, което направиха по време на нашите митинги, на нашата идея, ние видяхме какво съставляват и в действителност в никакъв случай не сме ги подкрепяли, в никакъв случай не сме били дружно с тези хора. Това е срещу всичките наши принципи'', сподели Вера Иванова.

Попитахме госпожа Иванова дали в ''Системата ни убива'' са разочаровани от действието на Мая Манолова да се сплоти с ''Отровното трио'' за изборите, като тя отговори по следния метод на питането на ФАКТИ : ''Не. От нея не сме разочаровани. По принцип това си е нейно решение. Това, което е направила Мая за нас е реалност, ние сме били дружно в тази борба за нашите промени, за нашите закони и по никакъв метод това не е нещо, което бихме загърбили по един или различен метод. Нашият пост си е съответно за Триото и за всяка една партия, която се сплоти с тях. За нас Триото, най-образно казано, е по-голямо зло от настоящето ръководство. Ние сме ги видели какво съставляват. Говоря съответно за Хаджигенов и за Бабикян, тъй като с Минеков не сме имали общо по време на идеята ни, 2018 година

А на въпрос какво ще изискват от цивилен обединявания и политически партии, с цел да ги поддържат на идните парламентарни избори, Вера Иванов отговори по този начин: ''Ще подкрепим тези, които кажат, че в целите им е Законът за персоналната помощ, защото ние нагледно казано ''погребахме'' Закона за персоналната помощ, промяната и ориста на най-тежко болните и уязвимите. Това унищожиха предишния месец ГЕРБ и ''Обединени патриоти''. Всяка една партия, която се ангажира с идеята ни, ще бъде подкрепена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР