Майката на Сузанита се похвали, че е влюбена. "И аз

...
Майката на Сузанита се похвали, че е влюбена. "И аз
Коментари Харесай

Майката на Сузанита влюбена в ново гадже. Смени Орхан Мурад с чужденец

Майката на Сузанита се похвали, че е влюбена. "И аз съм влюбена, пребивавам с чужденец, сега съм в Германия. Орхан има цялостното право да прави каквото реши и да се дами за който реши. Той и преди правеше каквото си желае, само че в този момент най-малко има правото да гo прави. "

Това сподели пред "България Днес “ някогашната брачна половинка на Орхан Мурад - Шенай. Тя живее в Германия към този момент повече от година, а децата ѝ постоянно вървят на посетители. "Те и двете се радват за мен, тъй като знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си открих човек, чужденец е, само че не желая да приказвам, с цел да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е “, споделя Шенай.



Освен нов обичан, майката на Сузанита си е намерила и работа в Германия. По думите на Шенай щерка ѝ, която постоянно я навестява, нееднократно е споделяла, че не желае и да чуе за татко си, нито да го види, защото не го чувствала като татко.

"Ето, разбирате по какъв начин стоят нещата. Ако единствено аз бях повода за краха на нашия брак, най-малко Орхан да беше добър татко, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица - едното е за пред медиите, а другото - у дома. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му поисквам и друго не ме интересува “, прибавя пред изданието Шенай.

Само преди ден Орхан Мурад се ожени още веднъж. Фолкпевецът се врече във честност на Камелия Добрева на скромна гала, а с тържественото събитие се похвали самият той.

От своя страна пък Шенай помоли приятелите си от страницата в обществената мрежа да ѝ пожелаят шанс в новото начинание и новия живот, който стартира да води надалеч от родината. Почитателите ѝ, които фрапантно се усилиха, откакто се раздели гръмко с Орхан, ѝ пожелават триумф, а Шенай реши още веднъж да си върне българското име и към този момент се споделя Вероника Кузева.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР