Майката на сексапилната синоптичка Натали Трифонова - Ванина, се носи

...
Майката на сексапилната синоптичка Натали Трифонова - Ванина, се носи
Коментари Харесай

Палава лелка: Майката на Натали Трифонова пак заби младок

Майката на сексапилната синоптичка Натали Трифонова - Ванина, се носи на крилете на любовта. Известната зъболекарка е на сантиментална отмора с чужд мъж. Влюбените са избрали скъпарски комплекс на най-красивото място от плажната линия на Слънчев бряг, с прелестен аспект към морето и остарелия град Несебър.

Това показва   нейно стори, което разгласява в обществените мрежи, и бе налично единствено за феновете й единствено в границите на 24 часа. На фотографията, влюбените са преплели ръце на морския бряг, като се виждат единствено силуетите им на пясъка. Според осведомени Ванина и този път е хлътнала до уши по младок, само че към този момент не желае да разгласява лицето му.

Както „ Галерия “ писа, и предходният й другар бе много по-млад от трансфериралата 50-те сексапилна стоматоложка. Бившето й гадже беше чужденец и с над 15 години по-млад от нея.

Ванина се дами доста млада за бащата на Натали, а на 22 към този момент е майка. Семейните връзки обаче буксуват и родителите се разделят когато Трифонова е дребна. Татко й отпътува за чужбина. Заради това й до ден сегашен тя не е близка с него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР