Майката на плеймейтката Ася Капчикова – Надежда, се оказа по-палава

...
Майката на плеймейтката Ася Капчикова – Надежда, се оказа по-палава
Коментари Харесай

Майката на Ася Капчикова разкрепостена в мрежата

Майката на плеймейтката Ася Капчикова – Надежда, се оказа по-палава и от щерка си.

Родителката има провокативни фотоси в персоналния си Facebook профил, на които се любуват близо 5000 нейни другари.

На скандалните снимки Надежда Капчикова е облечена с къса, черна дантелена рокля, театралничи в предизвикателни пози, с щедро количество грим и токчета, високи една педя, написа „ Галерия “. Вече няма и подозрение на кого се е метнала Мис Плеймейт 2016.

И въпреки някогашната на рапъра Криско на външен тип да не си наподобява изключително с майка си, стилът им е много подобен. Надежда Капчикова също като щерка си обича тежкия грим, в композиция с убийствено неясно червило, мощно изтънени вежди и крещящо облекло. А нацупените джуки вид „ кокоше дупе “ са наложителна линия на всяка флиртаджийка и Капчикови не вършат изключение.

Запознати разясняват, че Ася не одобрявала държанието на майка си в мрежата и двете постоянно имали спор за това. „ Навремето и аз не бях окей с доста от нещата, които ти вършеше, само че никой не ме е питал “, отговаряла Надежда.

Според  светски клюкари преди години връзките сред Ася и майка й не били по никакъв начин цветущи. Припомняме, че плеймейтката е родена в Девин, в семейство на помаци.

Родителите й желали да я омъжат за момче от нейния край, само че Ася била срещу и избягала в София. С майка й имали доста пререкания, само че най-после Надежда вдигнала ръце от нея и се примирила, че крушата не пада по-далеч от дървото. В следствие около връзката на плеймейтката с Криско връзките им се затоплили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР