Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се наслаждават на лятото в

...
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се наслаждават на лятото в
Коментари Харесай

Защо Майкъл Дъглас дели една вила с бившата си съпруга 20 години?

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се любуват на лятото в Майорка. Звездното семейство има на испанския остров първокласна вила с 10 спални, която има пряк достъп до плажа.



Вероятно най-любопитният факт за имението обаче е, че Майкъл Дъглас го е делил цели 20 години с някогашната си брачна половинка Даяндра Лукър. Те се развеждат през 2000 година след 22-годишен брак, като имат съглашение всеки да употребява ваканционния парцел по шест месеца в годината. През 2014 година двамата вършат опит да го продадат, само че не получават задоволително положително предложение.

Едва през предходната година Майкъл Дъглас изкупува каузи на някогашната си брачна половинка и към този момент може да почива в Майорка когато и да е на годината.

През ноември Майкъл и втората му брачна половинка Катрин отпразнуваха 20 години сватбен живот. Любопитен е фактът, че двамата са родени на една и съща дата (25 септември) с цели 25 години разлика.

Повече за Даяндра и по тази причина какво " изтърсил " Майкъл Дъглас още на първата среща с Катрин Зита-Джоунс четете в Ladyzone.bg:

Още по тематиката:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР