Майка от Пенсилвания беше обвинена, че е изоставила 15-годишния си

...
Майка от Пенсилвания беше обвинена, че е изоставила 15-годишния си
Коментари Харесай

Влюбена майка изостави детето си за месец СНИМКА

Майка от Пенсилвания беше упрекната, че е изоставила 15-годишния си наследник за месец без храна, вода или топлота, с цел да отиде да живее в различен щат с приятеля си.

45-годишната Тифани Шанел Богроф е оставила дребния си наследник самичък в дома им, с цел да се се грижи за двете им кучета и една котка. Това станало предишния месец, когато тя се отправила към Ню Джърси, с цел да живее с любовника си, написа " Дейли Мейл ".

Шокиращата вест бе направено, откакто полицията извърши инспекция в дома на малолетния. Това станало след сигнал на комшия, че детето живее единствено.

Друг очевидец съобщил, че не са виждали майката на младежа от към месец. На 13 декември е осъществено претършуване в дома.

При идването си служителите на реда станали очевидци на мизерните условия, в които живее младежът. Около него имало отпадъци, развалена храна, нямало отопление, газ или течаща вода, а единствено радиатор за момчето и животните, с който да се стоплят.

Богроф била открита от служителите на реда в град Пенсвил в Ню Джърси в събота и  била задържана. Тя е упрекната в закононарушение за застрашаване благосъстоянието на детето.

В момента тя е държана в поправителния дом в окръг Салем. В понеделник полицията удостовери, че сега тя чака екстрадиция назад в Пенсилвания, само че още не е изправена пред съда.

Тийнейджърът, чието име не беше разкрито, така като  е малолетен, споделил на служителите на реда, че майка му се е преместила в Ню Джърси преди към месец и че се връща „ понякога “, само че сподели, че в никакъв случай не знае по кое време.

Той също по този начин сподели на полицията, че майка му комуникира с него посредством Фейсбук Messenger и сподели, че „ от време на време “ ще му изпраща пари посредством приложение за пари в брой.

Пред служителите на реда той споделил още, че от време на време върви на учебно заведение, само че му е мъчно да става заран, защото е самичък.

Бабата на момчето разкрила, пред локални медии, че Богроф е „ изоставила “ сина си.

Бащата и бабата на момчето, които също живеят в Ланкастър, от време на време идват в дома, с цел да му обезпечат храна и вода.

Сержант Бари Уолц от полицейското ръководство на град Манхайм сподели, че Богроф има издадена заповед за ареста й от 12 януари, преди да бъде арестувана в събота.

Той сподели, че заповедта остава дейна, до момента в който не бъде изправена пред съда.

Властите не са разкрили името на гаджето на Богроф или са споделили местоположението, където е бил домът на гаджето ѝ в Ню Джърси.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР