63-годишната американка Елизабет Крон твърди, че може да види бъдещето,

...
63-годишната американка Елизабет Крон твърди, че може да види бъдещето,
Коментари Харесай

Предрекла авиокатастрофа и победата на Буш: жена вижда бъдещето след удар от мълния

63-годишната американка Елизабет Крон твърди, че може да види бъдещето, откакто е била ударена от гръмотевица преди 35 години. Според нея тя е умряла и се е озовала на място, където я е срещнал починалият й дядо. И се връща в нашия свят с нови паранормални качества.

За това Елизабет приказва в подкаст, пише Daily Star. Елизабет Крон споделя, че посредством опита си е придобила способността да планува бъдещето в сънищата си. Тя сподели на подкаста Shaman Oaks, че е развила тази дарба преди към 35 години.

Елизабет пристигнала с децата в локалната синагога, само че почнала гръмотевична стихия. Тя отворила чадъра, само че брачната й халка докоснала дръжката на чадъра и тя била ударена от гръмотевица. Елизабет има вяра, че е умряла в този миг. Защото усетила по какъв начин душата й напуща тялото.
 Елизабет Крон Елизабет Крон с децата Снимка: Facebook 
„ Помислих си къде е чадърът ми? Чадърът ми лежеше на паркинга и на към четиридесет метра видях тялото си “. Според дамата първата й мисъл била за обувките й: те се разрушили на части, когато я пронизала мълнията, само че когато жената погледнала краката си, осъзнала, че се носи над земята.

Няколко мига по-късно плаваща топка от светлина я отвела надалеч от мястото в Райската градина. Елизабет продължава: „ Това не е градина като нищо тук на Земята. Растенията бяха разнообразни. Цветята цъфтяха, просто експлодираха с цвят – няма думи, които да опишат тази хубост. “

След това се твърди, че Елизабет е имала дълъг диалог с умрелия си дядо. Тя сподели: " Казаха ми, че мога да остана там, в случай че желая, или мога да се върна. И той щеше да ми помогне да взема това решение, като отговори на всички въпроси, които имах. "

Казали й, че в случай че реши да се върне към живота си на Земята, ще има още едно дете, само че бракът й ще завърши с бракоразвод. Но Елизабет решила, че желае да се върне.

След като я предизвестил, че процесът ще бъде доста мъчителен, дядото на Елизабет също й споделил нещо за бъдещето. Той й споделил кой ще завоюва Супербоул тази година и също по този начин й споделил, че Джордж У. Буш ще завоюва идните президентски избори.

„ Не се интересувах от политика. Затова споделих: „ Защо ми приказваш тези неща? “ А той сподели: „ Защото, когато се върнеш, ще ти бъде мъчно да си спомниш какво говорихме и какво ти споделиха. И когато видите кой печели Super Bowl или Буш като новия президент, това ще ти върне спомените, че си тук. "

Елизабет споделя, че доста постоянно вести за събития се появяват в главата й още преди да се случат. А когато се възстановила откакто била ударена от гръмотевица и спала доста, тя имала видения за бъдещето. И всички те били ужасни.

„ Имаше кошмари за ужасни събития, цунами, трусове, самолетни произшествия и ужасни, ужасни неща “, споделя тя.
 Елизабет Крон Елизабет Крон Снимка: Фейсбук
Тъй като сънищата били толкоз ярки, Елизабет си спомня доста детайлности. Специално една от тях толкоз й се запечатала, че тя разказала на мъжа си какво тъкмо е сънувала.

Оказа се, че Елизабет е  " видяла " злополуката на полет 800 на TWA през 1996 година, до най-малките детайлности. Тя продължи: „ Получих верния номер на полета. Правилно разбрах броя на хората на борда. Това ме изнерви доста. “

„ Трябва ли да се опитам да го предотвратя? Трябва ли да се обадя на самолетната компания и да кажа: „ Хей, аз съм просто майка от Хюстън и мисля, че самолетът ще се разбие? “ И тогава, в случай че самолетът се разбие, те направо ще почукат на вратата ми и ще попитат: „ Какво направихте с нашия аероплан? ", спомня си Елизабет.

Пророческите сънища не спирали и Елизабет мъчно се справяла с тях. Тежестта на това извънредно познание затруднявало живота й и, както е била предизвестена, бракът й се разпада.

Най-трудният й призрачен сън бил, в който сънува, че беседва с жертва на самолетната злополука сега, когато самолетът щял да падне.

" Бях в самолета и говорех с друга пътничка. Тя ми сподели името си. Представи ме на детето си, което седеше до нея. Беше като коктейл, на който просто разговарях. Изведнъж осъзнах, че самолетът щеше да падне, а аз трябваше да отворя очите си, аз съм в този аероплан, само че тя ме хвана за ръцете и не можах да се събудя. И докато не ме пусна, аз не можех да се събудя. А тя викаше да взема със себе си нейното дете. Тя знаеше, че аз мога да си отида и искаше да спася детето й. После ми сподели името на брачна половинка й. И сподели: " Вземи детето ми и откри татко му ". След това се случи ударът. След това над самолета видях души, които се изправяха отдолу под обломките ".



Елизабет е написала две книги за нейните видения. И съгласно нея пророческите сънища са по-редки. Тя има вяра, че това се случва, тъй като тя приказва за тях.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР