Майчината любов може да бъде безкрайно саможертвена, защото любящите майки

...
Майчината любов може да бъде безкрайно саможертвена, защото любящите майки
Коментари Харесай

Майчин подвиг: за да издържа дъщеря си, майка 40 години се правела на мъж

Майчината обич може да бъде безпределно саможертвена, тъй като любящите майки ще създадат всичко, с цел да бъде детето им щастливо.

Днес в svobodnazona.com желаеме да споделим с вас невероятната история на жена, която поради щерка си се преструваше на мъж повече от 40 години.

Египтянка на име Сиси Абу Дау носела мъжки облекла повече от 40 години, с цел да може да работи и да храни щерка си.

Жената се омъжила още като 16-годишно момиче, само че когато била бременна в фамилията й станала покруса – брачният партньор й умрял. Тогава тя трябвало да търси способи да завоюва пари, с цел да може да изхранва себе си и детето си.

Преди 40 години дамите не можели да бъдат наемани на работа в Египет и Сиси решила да се дегизира в мъж и по този начин да изкарва прехраната си.

 жена-се-преоблича-като-мъж

Жената трябвало да работи на доста места. Първо тя си намерила работа на строителна площадка, мъкнела тухли, бъркала бетон, след което прибирала реколтите в полето.

Сега тя се занимава с разчистване на обувки на гарата. Дневните й доходи от към 10 паунда, това е е даже по-малко от $. Освен това дамата съумяла да построи независимо и къща.

През цялото време дъщерята на Сиси била гледана от баба си.

Днес Сиси Дау към този момент няма смисъл да се прави на мъж, само че тя по този начин е привикнала с мъжките одежди, че продължава да си върви с тях.

 египетско-правителство-награда

През 2015 година държавното управление на Египет наградило Сиси с премията „ идеалната майка “.

След като Сиси придобила известност в медиите, благодарение на публицисти тя съумяла да получи лиценз и да работи в личен павилион. Въпреки добитата популярност, 69-годишната героиня продължава да работи интензивно за положителното на фамилията си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР