Мая Манолова даде газ на партията си.Инициативният комитет, който започва

...
Мая Манолова даде газ на партията си.Инициативният комитет, който започва
Коментари Харесай

Мая даде газ на партията си. Кои са в нея

Мая Манолова даде газ на партията си.Инициативният комитет, който стартира построяването на " Изправи се България ", бе образуван през днешния ден следобяд в клуб " Перото " в НДК. За представляващи комитета бяха определени Манолово, Юлиян Ненчев и Никола Вапцаров. На събитието се събраха към 100 души от цялата страна, представители на гражданската платформа " Изправи се. БГ ", която в този момент ще прерасне в партия, съобщи БГНЕС.

Защо партия? Това е единият от въпросите, които хората ни задават, сподели Манолова. И изясни: " Време да се превърнем в политически индивид, който да носи отговорност за реализирането на решения, които предлагаме, тъй като сме наясно с проблемите на българите и знаем по какъв начин да ги решаваме. Усещаме поддръжката и доверието на жителите и в никакъв случай не предадохме това доверие. ".

" Защо тъкмо в този момент? Защо в този момент вършим предприемчив комитет и започваме учредяването на партия? Това е вторият въпрос, който хората ни задават. Смятам, че в този момент е моментът. Една година след първите избори на 4 април, които отстраниха Борисов от властта, когато избухва разочарованието на хората, че макар че Борисов не ръководи, моделът Борисов не е разграден. Той се възпроизвежда, той се надгражда от новата власт ", сподели още Манолова.

По думите й действително промените не се случват, възмездието е на трупчета, а справедливостта чака на дълга опашка и бедността се усилва. Според нея в този момент е нужна обществена партия, защото такава няма в ръководството.

Според нея партиите в Народното събрание вървят след събитията и са подготвени да предадат националния интерес.

" Ние желаеме обществена България без беднотия и неравенства. Ние желаеме солидарна България. Ние желаеме обективна България. Ние желаеме просперираща България. Ние желаеме благоденстваща България. Ние желаеме мощна България. Искаме страна, която да е майка, а не мащеха за своите жители ", сподели Манолова.

Предстои учредително заседание на политическа партия " Изправи се България " на 1 май от 11 ч. в зала " Азарян " на НДК.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР