Мотористите са предупредени, че могат да получат солидна глоба от

...
Мотористите са предупредени, че могат да получат солидна глоба от
Коментари Харесай

Шофьорите могат да бъдат глобени с £2500, ако се отклонят от пътя на линейка

Мотористите са предизвестени, че могат да получат солидна санкция от £2500 и даже да изгубят книжката си за нарушение на разпоредбите за придвижване, до момента в който се движат отвън пътя кола за спешна помощ.

Според автомобилни специалисти от LeaseCar.uk водачите в Обединеното кралство рискуват да нарушат законите за придвижване и да бъдат преследвани за пропускане на спешно транспортно средство. Дори и с положителни планове, водачите могат да бъдат упрекнати в повърхностно шофиране, в случай че не съблюдават разпоредбите за придвижване, до момента в който се пробват да пропуснат транспортно средство на незабавна помощ.

Правило 219 от Кодекса за придвижване по пътищата гласи, че водачите би трябвало да подхващат подобаващи дейности, с цел да разрешат прекосяването на спешно транспортно средство, само че това въпреки всичко би трябвало да дава отговор на всички пътни знаци. Санкцията за погрешно пренасяне от пътя на автомобил със синя светлина може да бъде тежка. Шофьорите могат да бъдат наложени санкция от £2500, да им бъде наложена възбрана за шофиране и да получат наказат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР