Маурисио Почетино със сигурност няма да остане начело на Пари

...
Маурисио Почетино със сигурност няма да остане начело на Пари
Коментари Харесай

От ПСЖ информирали Почетино, че го освобождават през лятото

Маурисио Почетино сигурно няма да остане отпред на Пари Сен Жермен след края на сезона. Няколко източника от Франция оповестиха, че управлението на клуба към този момент е уведомило аржентинеца за желанието си да го освободи през лятото. Според “Екип” пък самият Почетино е споделил пред свои близки, че е наясно с идната разлъка.

Смята се, че новият треньор на френския гранд ще е Зинедин Зидан, който към този момент е прецизирал изискванията по контракта си. От ПСЖ са желали да назначат Зизу още през януари, само че той е отказал. Една от аргументите е била нежеланието му да се изправи против Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига.

Зидан напусна кралския клуб през лятото на предходната година и от този момент е свободен. С “белите” той завоюва три пъти Шампионската лига и два пъти купата в Испания.

Почетино застана отпред на ПСЖ при започване на 2021 година. Той не съумя да завоюва купата в Лига 1, която стана владеене на Лил, и отпадна на полуфиналите в Шампионската лига от Манчестър Сити, само че победи с Купата на Франция и Купата на Лигата.

Бившият ментор на Тотнъм е под съществено напрежение поради някои неуверени изяви на отбора, само че е окуражен да продължи работата си до края на сезона и да реализира фантазията на всички, които обичат ПСЖ - продобиване на трофея от ШЛ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР