Масови проверки на таксиметровите шофьори във Враца се извършват тази

...
Масови проверки на таксиметровите шофьори във Враца се извършват тази
Коментари Харесай

Проверяващи погнаха таксиджиите във Враца /снимки/

Масови инспекции на таксиметровите водачи във Враца се правят тази седмица, видя кореспондент на BulNews.bg. В акцията вземат участие служители на реда и чиновници на изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “.
Вчера проверяващите са били на стоянката на такситата до централната пощата, а през днешния ден под прицел са водачите на жълтите коли, спрели на площад „ Софроний Врачански “.
При профилираните инспекции се следи за съблюдаване на данъчното и трудовото законодателство, за годни разрешителни, както и за законосъобразно и безвредно осъществяване на таксиметров транспорт на пасажери. При установени нарушавания контролните органи сформират актове за осъществяване на административни нарушавания.
Днес извършители не са установени, споделиха проверяващи. Таксиджиите обаче обявиха, че нередовните им сътрудници са дейни през тъмната част на денонощието и по тази причина е по-трудно да бъдат хванати. Другият метод, по който се измъкват незаконните таксита, е посредством известия по радиостанциите къде се правят инспекции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР