Масло, чай, кафе, бисквити и фъстъчено масло са малка част

...
Масло, чай, кафе, бисквити и фъстъчено масло са малка част
Коментари Харесай

В този уникален магазин всички хранителни продукти са по 3 долара

Масло, чай, кафе, бисквити и фъстъчено масло са дребна част от продуктите, който нов онлайн магазин продава единствено за скромната цена от 3 $. Платформата се споделя Brandless и се отличава от другите с ниските си цени.

Всички хранителни артикули, препарати за разчистване на дома, артикули за разкрасяване и даже подготвени ястия се продават за 3 $, написа Fortune.

Щом влезете на онлайн страницата им, може да разгледате щандовете. Цените са толкоз ниски, тъй като компанията се е отказала от налог върху марката и си е икономисала разноски за пакетиране и разпространяване на артикули.

Един от създателите на неповторимия магазин е Тина Шарки, която разяснява, че задачата ѝ е да продава качествени артикули на ниски цени – нещо, което е считано за невероятно през днешния ден.

Храните не съдържат ГМО и повече от половината артикули са изцяло органични. В стоките, предопределени за разкрасяване няма токсични съставки, само че се оферират в много по-скромни опаковки.

 В този неповторим магазин всички хранителни артикули са по 3 $

Преди да започва активността си, компанията набира 50 милиона $ финансиране.

Преди 3 години в Берлин също отвори магазин за артикули без опаковки, който даде обещание на клиентите си качествени храни на ниски цени. Освен достъпността в стойностите, основателите на магазина показаха, че спестявайки си опаковката, ще се грижите за планетата, тъй като няма да оставате боклуци след извършване на покупки.

В берлинския магазин Без лична опаковка може да си купите всичко насипно, като да вземем за пример мляно колумбийско кафе и маслини. Клиентите може да посещават обекта единствено със лични буркани и шишета, където продавачите да слагат желаната от тях стока.

В магазина насипно може да си купите мюсли, ориз, макаронени произведения, бира, водка и даже алено вино. Напитките ще могат да се пълнят както в бутилки, по този начин и в чашки.

Храните ще се мерят на везни на касите, където и ще се заплащат. От магазина ще вкарат и система за депозити за клиентите, които са пристигнали без съдове, в които да пълнят продуктите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР