Маските с кисело мляко могат да направят чудеса за кожата

...
Маските с кисело мляко могат да направят чудеса за кожата
Коментари Харесай

Киселото мляко прави чудеса за кожата

Маските с кисело мляко могат да създадат чудеса за кожата с помощта на пробиотиците в него, заяви в. "Дейли мейл ", базирайки се на английска козметичка.
Пробиотиците - положителните бактерии във ферментиралите артикули, почистват и успокояват кожата, като възвръщат нарушавания баланс в микробиома, изясни козметичката Таня Фъргюсън.
Приложено непосредствено върху нея, киселото мляко оказва помощ против редица проблеми, провокирани от инфектиране, като акне, екзема, розацея, даже признаци на прибързано стареене.
Микробиомът сe състои от естествените бактерии, които обезпечават здравия и пресен тип на кожата. Съвременният метод на живот, в това число и храненето, токсините и почистващите артикули за кожа постоянно понижават на действието им. Затова са нужни пробиотиците.
Прякото мазане на киселото мляко върху кожата е доста потребно, само че още по-добре ѝ се отразява яденето му, тъй като има мощна връзка сред положението на храносмилателната система и външния тип. Помагат и козметичните средства с пробиотици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР