Маската на Зоро“ е филмът със съдбоносно значение не само

...
Маската на Зоро“ е филмът със съдбоносно значение не само
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс: Зоро ме омъжи

„ Маската на Зоро “ е филмът със съдбоносно значение освен в кариерата, само че и в персоналния живот на Катрин Зита-Джоунс. Именно на първата закрита прожекция в Холиувуд хубавицата от Уелс се среща с бъдещия си брачен партньор Майкъл Дъглас. Когато му показват актрисата, той й споделя с усмивката си на типичен съблазнител „ Много желая да стана татко на децата ви! “.

В началото Катрин не му обръща никакво внимание, още повече че по това време синът на Кърк Дъглас е доста женен, а репутацията му на сваляч от първа класа се движи с километри пред него. Но последователно Майкъл завладява крепостта от вътрешната страна и през 2000 година двамата се женят. Малко по-късно се ражда синът им Дилън Майкъл, а през 2003-а се появява и щерка им Карис. По-късно Катрин признава, че се е влюбила от пръв взор в бъдещия си мъж, а тяхната среща в действителност е предопределена от ориста – двамата са родени на една и съща дата, 25 септември, само че с 25 години разлика.

Първите им 10 години безоблачно благополучие бяха помрачени от няколко драми – рак на гърлото при Майкъл, опиати и затвор за сина му от първия брак, биполярно разстройство при Катрин. Заради здравословните си проблеми тя даже спря да се снима в киното, обзета от подозрения и съмнения дали да не постави завършек на кариерата си. Днес всичко това е минало. Катрин одобри да изиграе най-известната наркобаронеса Гризелда Бланко в „ Кръстницата на кокаина “.

„ Най-главното в живота е да не се подаваш на порива за самоизтребление. Винаги съм  приемала със примирение ударите на ориста “, разяснява холивудската дива. Но споделя и още нещо: че й е писнало да се тормози от това, че е красива, надарена, богата и омъжена за мегазвезда.

„ Омръзна ми да се извинявам, че фамилията на брачна половинка ми е от най-важните в Холивуд. Обичам Майкъл, имаме прелестни деца и боготворя работата си. Мъжът ми е здрав и благополучен и не сме разграничени – макар гадните злословия, които постоянно вършат зад тила му. Заслужила съм всеки момент приятност. Дълго работих – бях момиче от работническо семейство, а в този момент съм на върха. С Майкъл сме не просто двойка, а сътрудници, които минаха през ужасни тествания. Днес сме по-мъдри и рационални. След всичко претърпяно, сме признателни на ориста за всеки благополучен момент “, безапелационна е Катрин Зита-Джоунс. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР