Мащабните инфраструктурни проекти във Варна създават хаос в разписанието на

...
Мащабните инфраструктурни проекти във Варна създават хаос в разписанието на
Коментари Харесай

Транспортен хаос във Варна, ето какво се случва

Мащабните инфраструктурни планове във Варна основават безпорядък в разписанието на градския превоз. Автобусите се движат с големи закъснения, някои от тях са с изменени направления, а други линии напълно са спрени, съобщи Българска национална телевизия.

Няколко огромни инфраструктурни плана, които се извършват едновременно, подлагат на тестване нервите на варненци. Разширението на бул. „ Левски " визира главните пътни артерии, които свързват центъра на града с кварталите. За няколко месеца се затварят и част от други съществени булеварди- " Осми Приморски полк " и околовръстният „ Христо Смирненски ", което ще затрудни достъпа на хората до огромните медицински комплекси. Квартал „ Аспарухво " също е под обсада.

Спрени са две тролейбусни линии поради ремонта и в този момент хората от квартала разчитат единствено на един рейс. Той пък се движи с големи закъснения, изключително в час пик, тъй като попада в тапи в другия завършек на града. Напрежението по спирките ескалира и поданици на квартал „ Аспарухово " желаеха незабавна среща с районния кмет. " Хората чакат повече от 30 минути за рейс, идват претъпкани рейсове в час пик и просто е безпорядък ", споделя гражданин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР