Мащабна въздушна атака в родния град на украинския президент Володимир

...
Мащабна въздушна атака в родния град на украинския президент Володимир
Коментари Харесай

Мащабна ракетна атака в родния град на Зеленски

Мащабна въздушна офанзива в родния град на украинския президент Володимир Зеленски Кривой Рог - изумена е помпената станция, в резултат на което се е повишило внезапно равнището на локалната река.

Медии настояват, че задачата на Русия е филантропична рецесия и по тази причина в последните дни удря цивилни обекти. Съобщава се за детонации и в Запорожие и Одеска област, написа BG ON AIR.

Президентът Володимир Зеленски съобщи, че съветските ракетни удари по Кривий Рог, опитите на руснаците да посеят суматоха и да основат изключителна обстановка няма да пречупят Украйна и врагът ще получи обективен отговор и отмъщение.

„ Терористичната страна продължава да води война против цивилни. Този път – ракетни удари по хидротехнически уреди и опит за наводняване на Кривой Рог. Всичко, което окупаторите могат да създадат, е да сеят суматоха, да основават изключителна обстановка, да се пробват да оставят хората без светлина, топлота, вода и храна. Може ли да ни пречупи? Въобще не. Ще получат ли обективен отговор и отмъщение? Определено да “ , написа президентът Зеленски в Telegram.

Както оповестява Ukrinform, към 17:00 часа на 14 септември съветските войски удариха Кривой Рог и неговите околности с крилати ракети Х-101, изстреляни от самолети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР