Мащабна специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в

...
Мащабна специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в
Коментари Харесай

Mащабна спецоперация срещу битовата престъпност в село Секулово

Мащабна профилирана полицейска интервенция под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра, ориентирана срещу битовата престъпност, пътния травматизъм и търсене на лица с повече от две досъдебни производства, стартира през днешния ден в село Секулово, община Дулово.

Операцията е част от целите на прокуратурата и персонално на основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, декларирани още при започване на годината, всички ангажирани със сигурността на българските жители да изведат битката за преодоляване на престъпността, от която страдат най-често животът и битът на българските жители.

Повод за интервенцията и е съответен случай, при който са осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в очевидно пренебрежение към обществото.

При всеобщо сборичкване в центъра на селото на 10 юни тази година е потърпевш човек. Първоначално сред две групи лица почнала словесна препирня, която прераснала в побой. В една от групите имало малолетно момиче, поради което е зародил спорът.

При опит да помогне на 16-годишната госпожица, е потърпевш Божидар А., по-известен като Боби Ейнджъла.

Той е диджей в читалището на село Секулово и създател на известния Enigma Rocк фестивал. На място в селото са прокурор, трима проверяващи служители на реда, както и чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра. Изградени са контролно-пропускателни пунктове, на които се ревизират хора и коли и лица от дейния престъпен контингент.

По случая в Районната прокуратура в Силистра е формирано досъдебно произвеждане за безчинство и нанасяне на телесни повреди, следствието по което ще обяснява аргументите и събитията за пораждане на случая. След осъществяване на профилираната полицейска интервенция прокуратурата ще даде информация за резултатите от нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР