Мащабен национален протест срещу войната по пътищата. Причината - зачестилите

...
Мащабен национален протест срещу войната по пътищата. Причината - зачестилите
Коментари Харесай

Национален протест срещу войната по пътищата в редица градове

Мащабен народен митинг против войната по пътищата. Причината - зачестилите тежки произшествия. България е на второ място в Европа по брой жертви на пътя по отношение на популацията. Хората желаят незабавни ограничения и по-сериозни санкции за водачите, предизвикали произшествия.

Участниците в блокират основни кръстовища и невралгични пътни сектори с гледище за предприемане на ефикасни ограничения за пътната сигурност и санкции за водачите, предизвикали произшествия, изясни по БНР уредникът на митинга Иван Спасов. " Искаме, когато има съществуване на алкохол, опиати и жестоко нарушаване на  Закона за придвижване по пътищата, да се смятат за умишлени закононарушения. Защото сега ги гледат като неумишлени закононарушения ", сподели Спасов.

През миналата седмица от Министерство на вътрешните работи предложиха ограничаване на скоростта в елементи от огромните градове и по-строги наказания за шофиране след приложимост на опиати и алкохол.

Хасково

Протестиращи се събраха на изхода на Хасково към Димитровград. Един от последните произшествия стана точно на пътя за Димитровград, заяви Нова ТВ. Тогава почина 23-годишният Йордан.
https://www.facebook.com/haskovo.info/videos/639795470898859
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР