Столичната община ще обжалва решението на Административния съд, с което

...
Столичната община ще обжалва решението на Административния съд, с което
Коментари Харесай

Спирането на новата организация на движение в центъра на София: СО ще обжалва

Столичната община ще апелира решението на Административния съд, с което се стопира въвеждането на нова организация на придвижване по булевардите „ Витоша “ и „ Патриарх Евтимий “ и улица „ Фритьоф Нансен “.

Това заяви във Facebook кметът на София Васил Терзиев.

Той споделя, че е оптимист, че Върховният административен съд ще се произнесе също толкоз бързо, колкото първата правосъдна инстанция.

По-рано през днешния ден в Столичния общински съвет ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия желаеха оставката на заместник-кмета по превоза.

 Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи

Вчера Софийският административен съд постанови да бъдат „ абсолютно прекъснати дейностите на Столична община “ по смяна на придвижването в центъра на София. Решението е след тъжба от Европейския център за транспортни политики.

Промените в придвижването към НДК станаха обект на кавги през последните дни

„ Административен съд София – град постановява да бъдат абсолютно прекъснати дейностите, осъществявани от длъжностни лица от Столична община, разпоредени от зам.-кмета по Транспорт Илиян Павлов по отношение на въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването в гр. София по бул. „ Витоша ”, бул. „ Патриарх Евтимий ” и ул. „ Проф. Фритьоф Нансен ” посредством разчертаване на нова пътна маркировка, слагане на пътни знаци, преградителни уреди и така нататък “, гласи цялото известие.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР