Мързелът е качество, с което човек не бива да се

...
Мързелът е качество, с което човек не бива да се
Коментари Харесай

Мързи ги да гледат: 5-те най-лениви зодии

Мързелът е качество, с което човек не трябва да се гордее. Всеки от нас може да стане ленив при избрани условия, само че има зодии, за които това е метод на живот. Време е да разберете кои са 5-те зодии, при които мързелът е малко повече от допустимото.

Везни

Везните могат да бъдат мързеливи, само че все пак да са много работоспособни. Стига да изискат, те могат да свършат работата си по най-правилния метод. Проблемът е, че до последния миг човек не може да бъде изцяло сигурен, че тази зодия ще си свърши дилемите и няма да се откаже. Когато им се даде работа, би трябвало да сте е изцяло уверени, че Везните ще я вземат драговолно и ще я изпълнят до дъно. Ако им се даде някоя неприятна задача, Везните ще я отсрочват до момента в който може.

 мързел

Рак

Тази зодия не е мързелива по рождение, просто обича да прави нещата постепенно и мудно. Често пъти Раците могат да се оплачат, че са прекомерно претрупани от задания и постоянно се вършат на изморени и изтощени. Те обичат да манипулират другите със своите усеща и чувства, като никой не знае какво тъкмо се върти в главата им. Мразят някой да ги командва, когато става въпрос за работа. Тази зодия е домошар, тя обича да си седи у дома, да се протяга на дивана. Когато желаят да се видят с другари, Раците избират да ги поканят на посетители у тях. 

 мързел

Риби

Рибите имат две страни. Когато решат, те могат да бъдат ужасно продуктивни и да работят неуморно. Проблемът е, че в случай че нещо отклони вниманието им, те се разсейват и може да се демотивират. Това е импулсивна зодия, в случай че си наумят нещо са подготвени да го създадат на момента, без да се замислят за последствията. В очите на другите наподобяват по този начин, все едно се скатават и се покриват, само че в действителност това изобщо не е правилно. Проблемът е когато изгубят централизация, тогава може да станат бавни и мързеливи.

Лъв

Царете на мързела несъмнено са от зодия Лъв. Ако им дадат престол, на който да седнат, те несъмнено ще се възползват и няма да желаят да станат от него. За тях работата би трябвало да се прави от други хора, а те единствено да наставляват. Често пъти отхвърлят да работят, като си измислят разнообразни доводи за това. Мързелът за Лъвовете е нещо обикновено, те са привикнали с него. Другите хора може и да им се нервират, само че на тях не им пука изключително. Тази зодия може да им страхотни хрумвания, само че да ги пропилее поради своята ленивост и пасивност. Огненият знак е привикнал да управлява, той има лидерски заложби, по тази причина е му е мъчно, когато би трябвало да се подчинява на някого.

 мързел

Телец

Телците не обичат да работят прекалено много. Те си пестят силите за нещо по-приятно и потребно. Те са упорити, само че не обичат да си дават доста напън. Ако би трябвало да свършат нещо обикновено, това е много сложна задача. Тази земна зодия избира да направи хиляди други неща или просто да си почива. Затова Телецът е доста подобаващ за упражняване на личен бизнес. Обобщено, Телците са умни и практични, само че не обичат да извършват непознати задания или молби.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР