Мартин Механджиев и Димитър Христов влизат в управлението на баскетболен

...
Мартин Механджиев и Димитър Христов влизат в управлението на баскетболен
Коментари Харесай

Връщат славата на баскетболния Септември София

Мартин Механджиев и Димитър Христов влизат в ръководството на баскетболен клуб Септември София. Механджиев е новият изпълнителен шеф. Христов става основен треньор в школата, като тримата дружно с Николай Спасов ще управляват клуба оттук насетне.

Мартин Механджиев е създател, ръководител и управител на Националната аматьорска лига по баскетбол, а дълги години се състезава в БК Септември. От 2009 година на напълно доброволни начала оказва помощ за активността на клуба, изпълнявайки функционалностите на механически секретар и админ.

Димитър Христов е част от екипа на Националната аматьорска лига по баскетбол от 2012 година. Винаги е показал влечението си както към маркетинга, по този начин и към работата с деца. Той е съосновател на Basketball Academy.

Дълги години тренира в школата на Делфин Бургас, където натрупва и треньорски опит. В БК Септември ще бъде основен треньор.

Председател на клуба е Николай Спасов, който приема задачата да работи в името на баскетболен клуб Септември още от 1991 година. Ето по какъв начин той разяснява измененията в ръководството на Неправителствени организации БК Септември:

„ БК Септември е един от най-старите клубове в София, само че в последните години се намира в рецесия. Основна виновност за това нося аз, а аргументите са както справедливи, по този начин и субективни.

Признавам и че е моя груба неточност, че през годините се доверявах на хора, на които явно им липсваше потенциал. Липсваше им и отношение към клубната принадлежност и това задълбочи проблемите в клуба. Бяха нужни промени, с цел да осигурим спасяването му.

Вярвам, че въвличането на Мартин Механджиев като изпълнителен шеф и Димитър Христов като основен треньор в школата ще бъде напълно позитивно. И двамата са потвърдили качествата си досега, като считам, че ще разпрострат капацитета си и в нашия клуб ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР