Мартин Камбуров, който през есенния полусезон от efbet Лига подобри

...
Мартин Камбуров, който през есенния полусезон от efbet Лига подобри
Коментари Харесай

Камбуров е готов на голям жест към Берое

Мартин Камбуров, който през есенния полусезон от efbet Лига усъвършенства върха на Петър Жеков за най-вече попадения в българския футболен хайлайф, разкри, че е постигнал персоналната си цел. Легендарният голаджия показа, че в случай че продължи футболната си кариера и напролет, то това ще бъде само с екипа на сегашния му тим - Берое.

" Искам да оказа помощ на Берое до май месец. Клубът ми оказа помощ за върха и аз съм задължен. Нямам чак толкоз огромна мотивация, с цел да продължа в различен тим. Постигнах нещо необикновено - да вкараш 256 гола и да си №1 ", показа Камбуров на специфичното празненство, което провежда довечера с мотив точно своя връх.

" Всеки връх си е скъп самичък по себе си, само че мисля, че моят е непостижим. Постигнах задачата си. Ако продължа до май месец, то ще бъде в Берое. Пред тима следва тежка пролет. Бях 4, 5 години в Локомотив (Пловдив) и почитателите ни събираха пари, с цел да оцелеем. Това няма да е нещо ново за мен. Един мач сред Локо (Пд) и Берое на " Лаута " ще стане доста прекрасен за мой бенефис. Все отново 145 гола съм ги отбелязал с екипа на Локомотив ", съобщи голмайстор номер 1 в българския футбол за всички времена.

" Всички голове са ми еднообразно скъпи. Не съм целил да въвеждам единствено на Левски, по този начин се е получило. Когато вкараш на Левски, отзвукът е доста по-голям ", добави той.

Договорът ми с Берое е до края на декември. За продължаването желая да изчакам. Виждате, обстановката се трансформира доста бързо ", посочи Камбуров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР