Маркъс Рашфорд най-вероятно ще се завърне в стартовия състав на

...
Маркъс Рашфорд най-вероятно ще се завърне в стартовия състав на
Коментари Харесай

Рашфорд се връща сред титулярите за Юнайтед

Маркъс Рашфорд най-вероятно ще се завърне в стартовия състав на Манчестър Юнайтед за утрешния дуел против Астън Вила, предвижда " Манчестър Ивнинг Нюз ". " Червените дяволи " нямат маркиран гол в последните си четири мача - нещо, което не се бе случвало от 1992 година Рашфорд бе на пейката последните срещи заради слабата си форма. Английският национал има единствено два гола от началото на сезона.

След три загуби в последните си четири срещи на следващия ден Ман Юнайтед приема Астън Вила на " Олд Трафорд " с вярата за по-добро показване. В последния си мач против Уест Хам дебют за отбора направи 19-годишният французин Вили Камбвала. Той игра в центъра на отбраната, защото там проблемите с контузени играчи са големи и Тен Хаг няма никакъв избор. Рафаел Варан обаче ще се завърне на следващия ден, откакто се възвърне от заболяване.

Диого Далот бе осъден за дуела в Лондон и в този момент е разполагаем, само че се чака Аарън Уан-Бисака да резервира мястото си като десен краен защитник. Коби Майну най-вероятно ще бъде оставен на аварийна пейка, а в халфовата линия ще играе Софиан Амрабат.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР