Мария Силвестър искрено се забавлява, като взима на подбив колежката

...
Мария Силвестър искрено се забавлява, като взима на подбив колежката
Коментари Харесай

Мария Силвестър се гаври с Гала и новото й студио

Мария Силвестър откровено се забавлява, като взима на майтап колежката си Гала, видя HotArena .

Тя стигна до такава степен в закачките си, че на смешка разгласи, че ще води графа с името „ На леблебия… с Мария ” по образеца на предаването „ На кафе с Гала ” . Това обаче не бе задоволително за водещата с изключително пиперливо възприятие за комизъм. Тя разгласи, че към този момент е подготвена със „ студио ”, в което да кани своите „ посетители. То се състои от два стола със скъсани тапицерии, сложени до остаряла дъсчена стена . „ Харесва ли ви? ”, обърна се водещата на Би Ти Ви към своите другари и почитатели в обществените мрежи.

Много от тях подеха тона й и се самопредложиха за посетители в нейното „ предаване ”. Някои предложиха да донесат и нещо за пиянство към леблебията. 

Самата Гала не реагира по никакъв метод на шегата на колежката си. Този тв сезон тя се радва на ново студио, за което доста фенове изрекоха мнение, че е много кичозно . Самата Мария Силвестър към този момент е лице на две излъчвания в Би Ти Ви – с изключение на общественото „ Бригада нов дом ” тя води и рубриката „ Десетте най ” в предаването на Радост Драганова „ Мармалад ”, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР