Мария Шарапова призна, че се чувства като малко момиченце при

...
Мария Шарапова призна, че се чувства като малко момиченце при
Коментари Харесай

Шарапова: Чувствам се малко момиченце до Серина

Мария Шарапова призна, че се усеща като малко момиченце при срещите със Серина Уилямс. Рускинята сподели почитание към американката, макар че сред тях избухна война за сърцето на Григор Димитров.

" За първи път се срещнахме през 2004 година на Уимбълдън, когато я победих. Порази ме нейната мощ, нейният темперамент и нейният гений. Накара ме да се усещам като малко момиченце ", сподели Маша.

По думите на Шарапова за връзките им с Уилямс се носят погрешни митове. " Постоянно ни съпоставят, непрекъснато ни мерят приходите. Извън съперничеството на корта считам, че изпитваме почитание една към друга. Иска ми се повече да ни сплотяват в хубави неща, а не да ни опълчват ", добави още 30-годишната рускиня.

Припомняме, на 16 август Серина се изрече, че почитателите харесват повече Мария поради цвета на кожата. И не се откри за по-непривлекателна от Маша.

Иначе сравненията не стопират. За втора поредна година Серина е най-богатата спортистка в света. Шарапова изпадна от десетката за първи път от 2005-а година. Тя не игра поради наказване за допинг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР