Мария Шарапова излезе с нови пикантни разкрития за любовния си

...
Мария Шарапова излезе с нови пикантни разкрития за любовния си
Коментари Харесай

Мария Шарапова: Нямах гадже до 20-годишна

Мария Шарапова излезе с нови пикантни разкрития за любовния си живот. Те още веднъж са поместени в неотдавна излязлата нейна автобиография " Неудържима ".

След като описа в детайли за връзката си с Григор Димитров, рускинята обърна внимание и на словенския баскетболист Саша Вуячич. Двамата бяха дълго време дружно и даже се сгодиха, само че тенисистката не пази хубави мемоари от тази връзка.

" Нямах съществени връзки съвсем до 20-ата си година - споделя Маша. - В края на 2009 година една моя другарка провежда барбекю. Саша влезе по време на вечерята. Косата му беше още мокра от душа. Събота вечер, а той преди малко е завършил подготовка. Определено беше мой вид. Проблемите ни се появиха след една година. Когато бяхме в Ел Ей, той настояваше да живеем у тях, въпреки моята къща да беше на същата улица и несъмнено беше по-уютна. Искаше да управлява всичко, да бъде център. Не понасяше това, че аз изкарвам повече пари, че къщата ми е по-голяма. На втората година се сгодихме. Това не беше тъкмо подготовка за женитба, а по-скоро някакво славянско пояснение в обич. Един тип - аз имам единствено теб, ти имаш единствено мен. Подари ми голям пръстен, който свалях единствено по време на мачове. Постепенно обаче триумфите ми на корта станаха за него все по-голям товар и проблем. Преди Ролан Гарос 2012 година започнах последователно да се отстранявам от него. Спечелих в Париж и му се обадих по телефона. Благодарих му, че е бил с мен в сложните моменти, че ме е подкрепял и тласкал напред. Мислех, че и той се радва за мен. Вечерта се чухме още веднъж. Тонът му беше друг. Усетих, че ми е сърдит, тъй като не съм го загатнала в речта си на церемонията по награждаването. Той мислеше само за това. Дадох си сметка, че от месеци очаквам подобен знак и го получих. Отношенията ни завършиха същата вечер. "


Саша целува годежния пръстен

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР