Мария Бакалова смята себе си за човек на крайностите, що

...
Мария Бакалова смята себе си за човек на крайностите, що
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Мечтая за роли зад камерата

Мария Бакалова счита себе си за човек на крайностите, що се отнася до актьорството. " Киното е длъжно да предизвика. Мисля, че не би трябвало да е междинна работа ", сподели номинираната за " Оскар " актриса в изявление за Асошиейтед прес, оповестено в последните дни на 2022 година " Ако филмът не те накара да почувстваш нещо, показа тя - какъв в действителност е смисълът му? "

Бакалова е освен актриса, само че и продуцент в последния си план " Меденият месец "  (The Honeymoon) - нещо, което се надява да прави по-често в бъдеще. " Колкото повече пониквам, толкоз повече желая да извозвам време и зад камерата ", споделя тя в изявлението, представено от Българска телеграфна агенция, изтъквайки нуждата от повече дами, които да режисират и пишат.

" Меденият месец " към този момент е наличен на стрийминг платформа и е комедия на крайностите, изпълнена с опиати и тоалетен комизъм. Той изглежда надалеч от първичната й фантазия да играе в ленти, снимани от авангардното придвижване Dogmа 95, водено от Ларс декор Триер и Томас Винтерберг. Българската актриса била така запленена от датското кино, че преди време убедила родителите си да я заведат в Копенхаген, с цел да опита да получи каквато и да е работа в продуцентската компания на Фон Триер. Не я е получила - само че схваща, че различните жанрове могат да реализират сходни цели след пробива си с ролята в " " Борат 2 ". Тя хвали кино лентата поради способността му да провокира смяна.  " Борат 2 "  е обществен опит, който демонстрира същинското лице на хората. В последна сметка това е най-важното ", споделя тя.

В изявлението Мария споделя още, че актьорите би трябвало да внимават какви функции одобряват, само че и предизвестява: " Не бъдете прекомерно придирчиви ". В последна сметка артистите носят отговорност да избират роли, които " заслужават вашето внимание, само че и вниманието на хората, тъй като вие не вършиме изкуство единствено за себе си. "  Бакалова е уверена, че тайната на дълголетието в Холивуд е в никакъв случай да не се установяваш в един род или персонаж.

Припомняйки си фотосите за " Борат ", Бакалова споделя пред АП, че скандалната сцена в хотелската стая с Руди Джулиани й се коства най-рискованата сред лудориите на Саша Барън Коен, като я назовава " страшна обстановка ". " Нямах никакъв метод да контактувам със Саша ", спомня си тя. " Не знаех какво ще се случи. "

За Бакалова, която в никакъв случай не се е снимала в англоезичен филм преди " Борат ", 2022 година бе напрегната година. Освен в " Меденият месец ", тя взе участие в " Убийствена игра "  (Bodies Bodies Bodies) и в " Балонът "  (The Bubble) на Джъд Апатоу. Тя ще направи и своя дебют в киновселената на Marvel през 2023 година, където озвучава руското куче Козмо в " Пазители на галактиката 3 ". То към този момент се появи за малко в коледния спешъл на " Пазители на галактиката " по Disney+. През януари й следва и премиера на фестивала за без значение кино " Сънданс " във кино лентата на София Копола Fairyland, в който вземат участие още Джина Дейвис, Адам Ламбърт и Коди Фърн. 

Извън актьорството една от фантазиите на Бакалова е да се срещне с певицата и флейтистка Лизо (Мелиса Вивиан Джеферсън). Самата Мария е свирила на флейта в Музикалното учебно заведение в родния си град Бургас. " Ако в миналото имам късмет да бъда до нея, единствено да я погледна, това ще бъде най-хубавият ден в живота ми ", споделя българската актриса пред АП.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР