Мария Бакалова и любимият ѝ Валери Григоров заминаха за Калифорния

...
Мария Бакалова и любимият ѝ Валери Григоров заминаха за Калифорния
Коментари Харесай

Любов по холивудски: Мария Бакалова ще прави Валери звезда, заведе го в Калифорния

Мария Бакалова и обичаният ѝ Валери Григоров отпътуваха за Калифорния и заблестяха на звездно празненство на Миранда Кър. Двамата побързаха да се похвалят с няколко фотоси в обществените мрежи, от които се вижда, че театралничат пред лунен фон, несъмнено пременени уместно. Мария впечатли с елегантна блестяща рокля по тялото, а Валери заряза спортния си жанр и беше кокетен в грациозен костюм. 
                             

Двамата се намират в меката на международната киноиндустрия - Лос Анджелис и наподобява, че Бакалова е подготвена да помогне на Валери да си проправи път във кино продукции като каскадьор. Междувременно първата българска актриса, пробила в Холивуд, продължава блестящата си кариера, като преди седмица разгласи, че ще взе участие във филм със Себастиан Стан.

 

Бъдещата свекърва на Мария Бакалова пък - Мария Гроздева наподобява доста щастлива, че синът ѝ е направил доста добър избор в любовта. Легендарната спортистка разяснява фрагментите им от празненството на Миранда Кър с благо послание " Звездичките ми ".
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР