Мариана Векилска, която от 8 септември всеки делничен ден ще

...
Мариана Векилска, която от 8 септември всеки делничен ден ще
Коментари Харесай

Векилска смени цвета на косата заради БНТ

Мариана Векилска, която от 8 септември всеки работен ден ще води " България в 60 минути " от 17 часа по БНТ1, става все по-руса и от ден на ден съкратява прическата си. Бившата водеща от bTV трябвало да укрепи тима на русокоските на „ Сан Стефано “. Там й дали за образец Аделина Радева, която, откакто дебаркира от „ Нова “ в малкия екран майка, последователно, само че изрично изсветлява кичурите си.    

„ Връщам се на екран с наслада и възторг и нямам самообладание дружно с сътрудниците в страната и със феновете да се впуснем в необикновено премеждие из цяла България с #ИсториитеOколоНас “, похвали се Мариана. Тя ще провежда и реализира директни включвания, злободневни репортажи и тематики, свързани с пътешествия в родината. Векилска посвети 18 години от кариерата си на bTV от самия й старт – беше кореспондент, водещ на утринния блок и на новинарските излъчвания, продуцент, лице на " Тази събота и неделя ". Но като че ли внезапно реши да напусне – едно: поради работа в Брюксел, където краткотрайно влезе в екип, занимаващ се с проблемите на въздухоплаването, две: поради несподелена обич с Калин Врачански. Говори се, че са имали къс, само че нечовечен за Векилска романс. Известният артист бързо се отказал от връзката им, до момента в който тя изживяла тежко раздялата. Мариана даже поплакала върху рамото на някогашния си брачен партньор – радиоводещия Симеон Колев, с който бяха дружно 12 години и който е татко на сина й Момчил. Именно поради младежа Векилска в последна сметка се завърна в България и стартира работа като организатор в Националния военноисторически музей.

Всички чакаха, че Ани Салич ще подаде ръка на остарялата си другарка и съратничка и Мариана ще заеме освободеното от Мирослава Иванова място в „ Събуди се “. Още повече, че през 1997-а, единствено на 23, тя за малко се труди в Нова телевизия, където попада от районния по това време ĸaнaл „ Диeмa ”, само че след това се мести в Канал 3 още веднъж със Салич, преди да се откри в bTV.

Сега Мариана се чувствала доста по-щастлива като русокоска и като щатен чиновник на Българска национална телевизия.  По-спокойна за нея към този момент била и сестра й Десислава. През последните години двете понесоха тежки загуби – първо умря майка им, а по-късно и баба им, която отглежда Габриела, дъщерята на Векилска от първия й брак с футболиста Георги Донков. Cимeoн Koлeв също стискал палци за новия стадий в живота на някогашната си жена. Двамата се схващат отлично, а той постоянно е бил безрезервен родител и на Габи, и на Момчил, настояват от обкръжението им.  Днес порасналата Габриела е горделив притежател на тапия за „ Бизнec и иĸoнoмиĸa ” от Xoлaндия. „ Практиката “ си на уединен татко Симеон Колев пък изля в двe ĸниги – „ Mиcия тaтĸo 1 и 2 ”. Той продължава да назовава Векилска „ атомна бомба от страсти “. Дали двамата биха се събрали още веднъж, може единствено да се гадае. Мариана постоянно е доказвала, че е непредвидима – още от времето, когато е манекен във „ Визаж “ при Жени Калканджиева и се готви да канидатства в НАТФИЗ, само че се отхвърля в последния миг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР