Мариан Вълев излиза от клишето на лошото момче в следващия

...
Мариан Вълев излиза от клишето на лошото момче в следващия
Коментари Харесай

Мариан Вълев играе в нова борсова драма

Мариан Вълев излиза от клишето на неприятното момче в идващия си филм. Кинаджията ще се разгърне в съвсем друга гама в „ Животински бесове “ – драмата на режисьора Георги Костов, чиито фотоси приключиха в Бургас. В главните функции са Алекс Алексиев и Радина Кърджилова. Сюжетът звучи повече от обещаващо - учител по финанси, който ненавижда парите, се трансформира в процъфтяващ борсов състезател и същинска бизнес акула, която залага на бързата облага. Завръща се сякаш за малко от Лондон, само че остава за непрекъснато в Бургас. Големият въпрос е къде мястото на любовта и прошката.  

Камерите се завъртяха в Конгресния център, казиното и Морската градина, храма „ Свети свети Кирил и Методи “, пристанището, по централните улици на Бургас. Сценарият е на Александър Чобанов ( " Дяволското гърло ", " Под прикритие " ), а негов  партньор е журналистът и стопански анализатор Кузман Илиев, който от много време мечтае да се набърка крепко в киното.  

" Това е съвременна история за тържища, за финансови пазари. Надявам се, че това ще заинтригува публиката. Сглобихме много прелестен сюжет, който е и човешките връзки. Хората копнеят за пари, само че парите могат да имат и противоположен резултат върху душата. Човек може да се поквари, само че пък желаеме да покажем, че има път и противоположен “, твърди продуцентът Николай Христов. В функциите ще забележим още бургазлията Пламен Манасиев, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов,  Боряна Братоева, Павела Апостолова. 130 статисти от Бургас се включиха в фотосите, подкрепени от кметството. Премиерата е планувана за 2021-а.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР