Мари Ан Аделаид Ленорман е ясновидка от 18- ти и

...
Мари Ан Аделаид Ленорман е ясновидка от 18- ти и
Коментари Харесай

Гадаене с картите на Мадам Ленорман

Мари Ан Аделаид Ленорман е ясновидка от 18- ти и 19-ти век. Годината и на раждане не е известна (1768 или 1772), само че в множеството източници датата 21 май 1772 година доминира.

Тя е една от дребното, чиито пророчества са записани в учебниците по история.

Родена е в Аленкон, Франция и умира в Париж на 71-годишна възраст на 25 юни 1843 година Учи се да гледа на карти като доста млада. Самата тя твърдяла, че първото си тесте карти е получила на 14-тата си годишнина и роми са я научили да гледа.

Няколко години след гибелта на Мадам Ленорман нейният комплект от карти е оповестен от Гримо. Той съставлява тесте от 36 карти, с които елементарно може да се гадае.

Най-известното предсказване е направила на Жозефин дьо Боарне. Предсказала и че ще стане императрица на Франция. Малко по- късно тя става брачна половинка на Наполеон. Последвалото предсказване на Мадам Ленорман, за желанието на Наполеон да се разведе с Жозефин обаче и навлича гнева му.

Императорът подрежда да я изпратят в пандиза. Там тя написа записките си и други книги, в които разказва връзките си с видни парижани. След известно време я пускат.

 Картите на мадам Ленорман

Популярните карти на Мадам Ленорман са 36 на брой. С тях елементарно може да се гадае, защото имат изображение, което съответствува с името на всяка карта. Най-важното е да се обръща внимание на името на картата, респективно на изображението, а не да се гледат единствено изброените смисли. Когато видите картата е значимо всичко, което ви пристигна мислено - може да има гадателско значение, като най-важна е интуицията.

Предсказанията на Мадам Ленорман били основно за работа, обич, познанствата с непознати хора, здравословното положение, физическата и психическата резистентност на индивида. При нея идвали хиляди хора. Много години след нейната гибел продължавали да прииждат хора от всички краища на света.

Освен невероятна врачка, Мадам Ленорман е била доста красива и привлекателна жена. Въпреки това е живяла и е умряла девствена, без да разреши на нито един човек да завоюва сърцето й.

Много ясновидци са употребявали и употребяват методите на Мадам Ленорман по света. Те са се трансформирали в просвета. Личните карти на гадателката се пазят и са с неповторима антикварна стойност, а възрастта им е на над 160 години.

Няма сходен феномен, както и ясни сведения дали са направени персонално от Мадам Ленорман или от неин непосредствен. Не е и ясно от какъв материал са направени, само че невероятното е, че макар годините и многото притежатели през които са минали, те остават в чудесно положение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР