Маргарита Симонян, главен редактор на прокремълския телевизионен канал RT (бивш

...
Маргарита Симонян, главен редактор на прокремълския телевизионен канал RT (бивш
Коментари Харесай

Любимата журналистка на Путин: Прас с ракетите по Тбилиси!

Маргарита Симонян, основен редактор на прокремълския ефирен канал RT (бивш Russia Today), е сигурна, че митингите в Тбилиси имат една единствена цел: да открият втори фронт против Русия.
 
Ето за какво, скандирайки името на столицата на следената от Русия Абхазия и настоявайки за връщането на републиката под протектората на Тбилиси, протестиращите грузинци рискуват да получат масиран ракетен удар от Русия в отговор.

Това скандалната журналистка написа в своя телеграм и туитър. „ Протестиращите в Тбилиси крещят: „ Сухуми! Сухуми! " Всъщност още в началото беше ясно, че цялото това „ мероприятие “ с митингите е належащо само за отваряне на втори фронт против нас ", написа Симонян.

Според нея Русия няма да си губи времето да нахлува на територията на Грузия, а вместо това ще нанесе ракетен удар по грузинската столица.

От позиция на Симонян за руснаците няма проблем да го създадат, защото те нямат нищо общо с грузинците, а също така в Грузия няма православни светини.

„ Ако се повтори август 2008 година с Грузия, никой няма да се суети и да изпраща войски там, а просто ще бъде ударен незабавно Тбилиси, без да без доста да проучваме и да се задълбочаваме изключително, тъй като в този момент няма време за сантименти и няма Киев „ Печорские лавры “ няма в Тбилиси “, уверена е пропагандистката, считана за фаворитка на Владимир Путин.

„ Никой в ​​нашата страна в никакъв случай не е считал и не счита себе си за един народ с грузинците, а Руската федерация в никакъв случай не е била „ Тбилиси Рус “, - добавя Симонян.

Припомняме, че повече от седмица Грузия е залята от протестна вълна. Хиляди в столицата Тбилиси нападнаха Народното събрание, изразявайки недоволството си от проектозакон за оповестяване на неправителствените организации за " непознати сътрудници " по образеца на съветския закон. Правителството не устоя на натиска и изтегли предлагането. Протестите обаче не престават с претенции за промени,у за действителна битка с корупцията и за свободни и демократични избори.

 Според някои източници, държавното управление в Тбилиси е поискало помощ от Кремъл и в грузинската столица са били изпратени съветски спецчасти, които са влезнали в директен конфликт с протестиращите. Това е изострило още повече обстановката в кавказката страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР