Началникът на Главното управление на персонала към руското министерство на

...
Началникът на Главното управление на персонала към руското министерство на
Коментари Харесай

Арестуваха главният военен кадровик на Русия

Началникът на Главното ръководство на личния състав към съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Юрий Кузнецов е бил арестуван, заяви организация ТАСС.

Арестът на Кузнецов е осъществен по съмнение за осъществено престъпно закононарушение. Разследване по случая води Главното военно следствено ръководство.

Задържането на Кузнецов идва дни, след като изненадващо съветският президент Владимир Путин отстрани министъра на защитата Сергей Шойгу две години след началото на войната в Украйна, която сега се намира във фаза, в която Москва отваря нов фронт край Харков.

Задържането на Кузнецов идва и на фона на изказванията на анализатори, че стартират съществени промени в държавното управление, препоръчани от Путин броени дни след като положи клетва като държавен глава за пети мандат.

Големите разбърквания в съветското министерство на защитата започнаха още предишния месец. През април беше арестуван заместник-ръководителя на министерството военачалник Тимур Иванов по съмнение във взимане на рушвет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР