Мапу Янга-Мбива не е единственият футболист от Франция, който може

...
Мапу Янга-Мбива не е единственият футболист от Франция, който може
Коментари Харесай

ЦСКА преговаря с още един французин

Мапу Янга-Мбива не е единственият футболист от Франция, който може да дебаркира в ЦСКА. " Червените " се интересуват и от халфа на Страсбург Ибрахима Сисоко, твърди " 24 часа ". 23-годишният полузащитник загуби титулярното си място в отбора от Лига 1 и може да бъде взет чартърен.

Сисоко е някогашен младежки и юношески национал на Франция, който обаче е изиграл единствено 3 мача за последните три сезона. Преди Страсбург, той е носил екипа на Брест.

На " Армията " се чакат и изходящи прехвърляния. Отбор от Саудитска Арабия примамва Али Соу с много сериозна сума за ЦСКА. Нападателят може да доближи цена и от 5 млн. евро, в случай че бъде реализирано единодушие. За Али има оферта и от швейцарския Базел, който " алените " отстраниха в Лига Европа. Там обаче се дават единствено 3,5 млн. евро.

В Борисовата градина още умуват за Валентин Антов, който е мечтан от Арсенал за 2 млн. паунда, и вратаря Густаво Бусато. Стражът има оферта от унгарския отличник Ференцварош, който този сезон игра в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР