Mansory е една от най-големите компании за тунинг доработки в

...
Mansory е една от най-големите компании за тунинг доработки в
Коментари Харесай

Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory

Mansory е една от най-големите компании за тунинг доработки в световен мащаб и като такава може да си позволи да представи доработени версии на едни от най-скъпите автомобили в света като например Rolls-Royce или пък Bugatti Chiron. Именно последното е тунинг проекта за който от компанията разкриха повече подробности съвсем скоро.
`Bugatti

Mansory Centuria е преработената в типичен за компанията стил версия на стандартното Bugatti Chiron. Отличителни за него са някои нестандартни цветове като тъмно червено, златисто или пък семплото бяло. Контраст пък придават черни елементи по капака, броните, праговете и задното крило. Моделът е получил още нови джанти, както и по-агресивни брони с по-големи отвори за оглаждане, калници с въздуховоди, подобни прагове и интересен дифузьор в задната част.
`Bugatti

И докато външната част можем да отличим като сдържана за проектите, които сме виждали до момента от Mansory, то интериора връща нещата по местата им. Едно от предложенията съчетава изцяло червен салон в комбинация от алкантара и кожа с черни елементи и бял шев в диамантена конфигурация. Друг от вариантите предлага ярко син цвят с бели контрастни елементи, докато по-сдържания черен интериор е комбиниран със златисти шевове. Не се споменава нищо за цената на доработките, които не засягат двигателя, но най-вероятно тя зависи изцяло от желаните промени.
 `Bugatti
`Bugatti

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР