Манията по фотошоп е жива, въпреки, че редица родни звезди

...
Манията по фотошоп е жива, въпреки, че редица родни звезди
Коментари Харесай

Защо гаджето на Динев стана за смях? Вижте фотошоп гафовете на известните

Манията по фотошоп е жива, макар, че редица родни звезди я дефинират като стар прийом за разкрасяване. Не постоянно обаче потреблението на тази стратегия е сполучливо.

Снимките на плеймейтката Нора Недкова са най-ярък образец за това. Една от най-големите й изцепки е подправено дупе-то беше видяно от другари на Нора в мрежата, които скоростно разпространиха действителния и пипнатия от русокоската фотос. Не единия кадър дупето е плоско, а на другия припомня апетитните бразилски форми.

Дупе, което не съществува показва и Златка Димитрова. На една от фотосите недоброжелатели на Димитрова подчертаха с червен кръг обработената зона. Заедно с дупет си Златка е изместила цялата дървена греда, която стои зад нея.

На фрагменти споделяни от почитателите на Джулиана Гани се вижда, че тя е много по-закръглена в региона на корема и бедрата. Моделката е щракната без грим, липсват изкуствените мигли и екстеншъни. Кадрите нямат нищо общо с тези, които Джулката обработва и качва в мрежата. На една от фотосите от престарание силиконката даже бе изтрила очите си.

Бившата на Валери Божинов – Биляна Дол стана за срам, откакто пусна фотоси, на които колената й станали невидими поради употребен ена фотошоп.

Благой Георгиев  -Джизъса, от своя страна пипна ръцете си с фотошоп, с цел да усили мускулната си маса. Почитатели бързо разкриха нелепата шашма и споделиха, че сходни дейности имат пояснение, шо се касаят до женската суетност, само че при него обаче – не.

Джена също е неузнаваема в новото си видео ‚Яко ми е “. С просто око се вижда, че кукленската визия на певицата от клипа без нито една гънка и петънце няма нищо с действителността. Без обработка лкицето на Джена е с остри черти, странни за годините бръчки, а прическата в допълнение издължава лицето й.

Моделката и певица Биляна Лазарова всекидневно получава похвали за положителния си външен тип. Истинмата обаче не съотвества. Брюнетката несъмнено е красиво момиче, само че очевидно злоупотребява с филърите в мрежата. Изглажда кожата си, като в доста случаи я прави лъщяща, оцветява веждите си и потъмнява част от фрагмента, с цел да наподобява по-слаба.

Същите ходове подхваща и някогашната поп-фолк изпълнителка Анджелина. Тя уголемява бюста и дупето си, а заоната на лицето поправя частично, като задъ;лжителните намеси от нейна страна са изглаждане в зоната на челото и слепоочията и потъмняване на скулите.

Дъщерята на Анелия – Ивон, също бе изловена да злоупотребява с възстановяване на споделените фотоси в Инстаграм. Момичето наподобява доста по-слабо, в сравнение с е в реалност.

Гери-Никол също бута килограми с фотошоп и крие тлъстинки. Към днешна дата фотошопираните фрагменти на изпълнителката мъчно се виждат, само че старите развеселяват меломаните.

Плеймейтката Мартина Юрукова разгласява фрагменти, на които дупето й фрапиращо припомня на това на Джей Ло. Единствената детайлност е, че извивките на Мартина са менте.

Дупе, бюст и издължени крайници благодарение на фотошоп си направи и скандалната Сузанита. Певицата получава ежедневни нападки поради нескопосаните опити да усъвършенства визията си с стратегия.

На една от последните фотоси на Андреа, почитателите видяха, че нещо не е наред с някои от пръстите й. Много пъти певицата става за смях с обработени фотоси, на които крие килограмите си. Почитателите не се възхищават на обилните й форми по бански, а се питат дали любимката им е прекалила с фотошопа или изкуствения загар.

Приятелката на милионерския правоприемник Иван Динев – моделката и актриса Петя Стоянова , известна като Пенелопе, стана за смях в обществените платформи. Тя сама си направи дупе като на Ким Кардашиян.

„ Много й се желае да има такива форми, само че уви, без триумф “, „ Пенелопе, с фотошоп си по-добре, в сравнение с подиума “, „ Защо се занимавате с тази дама, цялата й визия е фалш “, са част от мненията в мрежата, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР