Манипулативни и нямащи връзка с действителността - така зам.-председателят на

...
Манипулативни и нямащи връзка с действителността - така зам.-председателят на
Коментари Харесай

Борис Ячев: БСП с политическо харакири за санирането

Манипулативни и нямащи връзка с действителността - по този начин зам.-председателят на НФСБ и ръководител на парламентарната антикорупционна комисия Борис Ячев дефинира претекстовете на импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение.

Твърдението на левицата за корупционни практики при консумиране на средства по програмата за саниране хвърлят сериозна сянка на подозрение и върху кметовете от Българска социалистическа партия, акцентира Ячев. Знае се, че процедурите по тази стратегия са извършени от локалната власт, съобщи Борис Ячев, като немалка част от тях са общински кметове от Българска социалистическа партия. Да се твърди, че всеобщо се „ краде “ при осъществяването на санирането е непосредствено хвърлено обвиняване и върху алените кметове. Не знам кой от Българска социалистическа партия е създател на това политическо харакири, само че считам, че алените кметове би трябвало да го издирят и персонално да му „ благодарят “, съобщи още Ячев.

В претекстовете се виждат благосклонност и защита, които вносителите от Българска социалистическа партия показват към забегналия в Дубай хазартен необут Васил Божков, безапелационен е зам.-председателят на НФСБ. „ Твърдението, че „ страната е подхванала принуда за изземване на към този момент сполучливо развития му бизнес “ е неуместно на фона на повдигнатите му 18 обвинявания, в това число и за тежки престъпни престъпления”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР