Мандат, в който през цялото време, за съжаление,мина една конфронтационна

...
Мандат, в който през цялото време, за съжаление,мина една конфронтационна
Коментари Харесай

Биков: Радев трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект

Мандат, в който от самото начало, за жалост,мина една конфронтационна линия по отношение на предходното държавно управление, която докара и до война сред институциите в миг, в който българската страна трябваше да показва единение. Така Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от разяснява пред Българска национална телевизия първия мандат на.

Не виждам знаци от страна на президента, че и вторият му мандат няма да мине по този метод. Ние се опитвахме през нашия мандат да вършим разнообразни крачки и да заровим томахавката и за жалост не успяхме. Може би той е индивидът, който би трябвало да търси крачки, тъй като носи цялата отговорност за актуалното ръководство, счита Биков.

Намираме се в редица рецесии, всички те изискват бързи решения. Ние не виждаме сега въобще да има капацитет за подобен метод.

"Президентът като проектант на актуалното ръководство би трябвало първо да консолидира личното си ръководство и да направи по този начин, че държавното управление да стартира да взема решение проблемите на хората. Всичко останало, с лозунги, със заклинания, би трябвало да остане в границите на първия мандат "

Според Биков президентът към този момент ръководи страната и носи отговорност за актуалното ръководство. Подчерта, че свикването на КСНС не е право, а обвързване на президента и сподели, че има и други тематики - като ценовата рецесия в енергетиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР