Манчестър Юнайтед записа 10-и успех под ръководството на Оле Гунар

...
Манчестър Юнайтед записа 10-и успех под ръководството на Оле Гунар
Коментари Харесай

Магията на Оле: "Манчестър Юнайтед" с 10-а победа, продължава без загуба

" Манчестър Юнайтед " записа 10-и триумф под управлението на Оле Гунар Солскяер. " Червените дяволи " се постановиха с класическото 3:0 над " Фулъм " в мач от 26-ия кръг на британската Висша лига.

След успеха 20-кратният първенец се върна в Топ 4, където ще приключи деня за пръв път от самото началото на сезона.
Готов ли си, Оле? Солскяер още веднъж влиза "на пожар ", този път на почивката
" Юнайтед ", който към момента няма проваляне измежду промяната на Жозе Моуриньо, поведе на " Крейвън Котидж " с гол на Пол Погба в 14-ата минута, а 9 по-късно Антони Марсиал удвои. Отново Погба оформи крайният резултат в 65-ата минута, когато осъществя дузпа, отсъдена за фаул против Хуан Мата.

Френският халф се намира в прелестна форма, като за пръв път в кариерата си доближава до 10 попадения в границите на един сезон. Интересното е, че 33% от всичките му голове откогато играе за " Манчестър Юнайтед " са с управител Оле Гунар Солскяер - 7 от 21.
Снимка: Getty Images
С успеха през днешния ден " Юнайтед " продължава да бъде призрачен сън за " Фулъм ". Двата отбора са се сблъсквали 11 пъти в елита, а отборът от Манчестър е спечелил в 9 от тях, при 2 равенства.

Така " Манчестър Юнайтед " се изкачи на четвъртото място във краткотрайното класиране с актив от 51 точки, на 6 от третия " Тотнъм " (57) и на цели 11 от водачите " Манчестър Сити " и " Ливърпул ", които са с по 62 пункта. " Тотнъм " и " Ливърпул " обаче са с мач по-малко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР