Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе във възторг

...
Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе във възторг
Коментари Харесай

Гуардиола: Сити заслужава да играе финал в Шампионска лига

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе във екстаз от класирането на отбора му на край в Шампионската лига. " Гражданите " завоюваха и реванша против Пари Сен Жермен (2:0) и с общ резултат 4:1 стигнаха до заветния дуел за трофея. Според испанския експерт, това осмисля работата на отбора в последните 4-5 години.

" Това е първи европейски край за всички нас и за клуба. Изключително съм горделив, само че първите ми думи ще са са играчите, които не съумяха да вземат присъединяване през днешния ден. Всички те заслужават да играят, тъй като имат своя принос към тима. Сега е време да честваме. Първо би трябвало да спечелим купата в Англия, а по-късно ще имаме две-три седмици да се подготвим за финала ", съобщи Гуардиола.

" ПСЖ пусна доста играчи в средата на терена и първоначално ни бе мъчно да пресираме. Направихме промени на полувремето и през втората част печелехме по-лесно топката и стояхме по-добре. Да спечелим с 4:1 общ резултат против тима, който в профил Барселона и Байерн, значи доста. Борихме се дружно и сме на край в Шампионската лига. Това звучи отлично. Хората мислят, че е елементарно да постигнеш нещо сходно, само че не е. Достигането до този край осмисля последните 4-5 години работа. Всеки от тези играчи сподели неизменност в изявите си и това е необикновено ", добави испанецът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР