Малцината фенове, припознали хибрида Левски-Лукойл като истински наследник на славния

...
Малцината фенове, припознали хибрида Левски-Лукойл като истински наследник на славния
Коментари Харесай

Скандал в Левски, гръмнаха приказки за черно тото! Затова ли трябваше ЛукОйл да идва в София!?

Малцината почитатели, припознали хибрида Левски-Лукойл като същински правоприемник на славния наследник баскетболен клуб, снеха доверието си от треньора Тити Папазов, научи 7DniSofia.bg!

Причината не е толкоз разгромната домакинска загуба през вчерашния ден за Балканската лига от Рилски състезател с 32 точки (!?), колкото методът, по който бе записана.

В зала “Универсиада” Левски излезе без двама титуляри, игра безобразно и отхвърли на процедура да се опълчи на тим, който победи 3 дни по-рано в личната му кошмарна зала.

Във фенските конгреси се изкоментира и версията “черно тото”. Ако проверяващите проявят интерес, може да намерят много забавни обстоятелства от мачове, свързани с присъединяване на Тити Папазов, Георги Младенов, женското състезание и какво ли още не. Факт е, че и родният онлайн букмейкър се отнесе скептично към мача и не приемаше залози за повече от 20 лв., а най-после на мача даже спря и тях.

Интересно по какъв начин петролната компания на Валентин Златев гледа на сходна излагация и по тази причина ли трябваше да зарязва плана “Академик”!?
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР