Малко преди началото на пролетта Nissan представи персонализирания кемпер Primastar

...
Малко преди началото на пролетта Nissan представи персонализирания кемпер Primastar
Коментари Харесай

Nissan представи кемпер с четири легла

Малко преди началото на пролетта Nissan показа персонализирания кемпер Primastar Seaside, който е предопределен за европейския пазар. Моделът е основан в съдействие с немската компания Dethleffs, един от най-старите производители на кемпери и каравани в Европа.

Миниванът може да побере до шест души и предлага четири места за спане. В същото време вътре има всичко належащо за дълги пътувания: кухня, маса за хранене, дрешник и доста отделения за предпазване, да вземем за пример, на спортно съоръжение.
`Nissan

Кемперът е основан на напълно микробуса Nissan Primastar в настройка Tekna. Обикновено такива коли са оборудвани с LED фарове, осеминчова медийна система, навигация, както и предни датчици за паркиране и електрически странични огледала. Двигателят е 2.0 дизелов с мощ 150 или 170 конски сили, комбиниран с шестстепенен автоматик или с механична трансмисия със същия брой предавки.

С поддръжката на Dethleffs, микробусът получава уютно чувство и е трансфорат в комфортен мобилен дом. Вътре има шест обособени стола, четири от които могат да се реалокират по избор или да се демонтират изцяло. Седалките на лидера и предния пасажер се въртят на 180 градуса и дружно със сгъваема маса образуват по този начин наречената зона за хранене.
`Nissan

Кемперванът е оборудван и с кухня с газов котлон и мивка. Храната може да се съхранява в 36-литров ледник, до момента в който за съдовете и приборите има планувани специфични чекмеджета. Както към този момент споменахме има и обособени отделения за спортно съоръжение, екипировка и облекло.
`Nissan

Спалните места са четири, в това число двама под повдигащия се покрив. Primastar Seaside от Dethleffs ще влезе в продажба това лято. Първо, колите ще се появят при немските дилъри на Nissan, по-късно компанията ще намерения за разширение на пазара и в други страни от Европейски Съюз.
`Nissan

В същото време новият кемпер съвсем безусловно повтаря NV300 Michelangelo. Сега този модел към този момент не се продава, само че в интервала от 2018 до 2020 година беше продаден в количество от 400 броя. Nissan назова триумфа предстоящ и го изясни с добре премислено оформление, с помощта на което Michelangelo може да се конкурира с Ford Nugget и Mercedes-Benz Marco Polo.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР