Малко известен факт от света на футбола е, че колосалните

...
Малко известен факт от света на футбола е, че колосалните
Коментари Харесай

Интер чака още €85 млн. от трансфера на Лукаку в Челси

Малко прочут факт от света на футбола е, че колосалните суми за прехвърляния, които се афишират, рядко биват изплащани на момента, а биват разсрочвани за интервал от няколко години. Такъв е казусът и с Ромелу Лукаку, който счупи върха за Челси, когато бе обявено, че той ще коства €113 млн., с цел да се завърне в някогашния си клуб. Оказва се, че едвам €28 млн. от тях досега са били преведено по сметката на Интер или най-малко по този начин настояват английските таблоиди.

28-годишният таран започва зашеметяващо повторния си престой на „ Стамфорд Бридж “, като вкара гол против Арсенал, два против Астън Вила и един път се разписа във вратата на Зенит в Шампионската лига. Някъде там обаче нещо се обърка за него, по-късно лекуваше травма в глезена, в следствие се болести с COVID-19 и даже даде, с цел да разгласи, че треньорът Томас Тухел не го употребява по този начин, както му е било дадено.

„ Сините от Стамфорд Бридж “ напълно скоро ще би трябвало да пуснат втория транш по договорката за белгиеца, който също се чака да бъде в размер на към €30 млн.

Общо Челси дължи още €85 млн. на Интер, до момента в който не се изплати изцяло за екзотичната си облага, а това на този стадий наподобява невероятно с оглед глобите, които търпи клуба в резултат на решенията на Англия, засягащи притежателя Роман Абрамович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР