Малко хора знаят, че повечето видове рак се развиват бавно.

...
Малко хора знаят, че повечето видове рак се развиват бавно.
Коментари Харесай

Антираковата диета на д-р Будвиг прави чудеса с тялото!

Малко хора знаят, че множеството типове рак се развиват постепенно. Д-р Будвиг, споделя че нейният протокол възвръща здравето на множеството хора за 3 месеца. Имало е случай, когато човек съумява да елеминира болестта за 3 седмици.

Лекарите постоянно предлагат химиотерапия, само че помислете и знайте, че ракът убива постепенно, а химиотерапията убива бързо. Ако имате сходен тежък проблем, пробвайте този елементарен и наличен лек от ленено масло и извара. Протоколът включва вярна диета. За хора, които се хранят нездравословно, това е радикална смяна в метода на живот.

Не се позволява ястие на рафинирана захар и скотски протеини, с изключение на младо сирене или извара. Когато човек е болен от най-страшната болест, способността му да усвоява мазнини е снижена.

Младото сирене или изварата са богати на сернисти протеини. Когато те се смесят с мазнините, мазнината става водно разтворима и към този момент не се нуждае от помощта на черния дроб, с цел да се усвоява от клетките на тялото. Храненето по метода на Будвиг насища тялото с омега-3, развой при който клетките се насищат с О2 и възвръща здравето на клетъчно равнище.

Ето какво ви е нужно за рецептата: Младо сирене или извара, ленено масло и миксер за разтрошаване. Младото сирене би трябвало да е от сурово прясно мляко, непастьоризирано.

Смесват се в съответствие 1 с. л. ленено масло на 2 с. л. младо сирене или извара. Разбиват се до момента в който лененото масло не се вижда. Препоръчва се от 3 до 6 супени лъжици ленено масло дневно.

 Ленено масло

Като опция на младото сирене може да се употребява извара, цедено кисело мляко или кефир - обезмаслено и нискокалорично, само че имайте поради, че тези артикули не са по този начин потребни като младото сирене. Количеството е същото - 3 с. л. кисело мляко или кефир на 1 с. л. ленено масло. Приемат се до 3 месеца.

Протоколът включва вегетарианска диета, прясно смляно ленено семе, слънчева светлина, справяне със напрежението. Това е най-бързият метод да си помогнете. Здравето си е ваша отговорност! То може да се възвърне с вярна композиция от хранителни субстанции, отмора, сън, физическа интензивност и детоксикация.

Ако сте заболели първо излекувайте червата си. Трябва да убиете кандида и другите паразити в червата, до момента в който се борите с рака. Яжте доста сурова растителна храна, прочистете дебелото черво и кръвта си. Протоколът на доктор Будвиг сигурно ще ви помогне да оздравеете!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР