Малкият Макс Александър се превръща в модна сензация, когато започва

...
Малкият Макс Александър се превръща в модна сензация, когато започва
Коментари Харесай

7-годишен дизайнер: Аз бях Гучи

Малкият Макс Александър се трансформира в фешън сензация, когато стартира да основава рокли едвам на 4-годишна възраст. Но това не е най-изненадващото. Макс твърди, че е преобразяване на известния фешън дизайнер и основател на едноименната фешън империя Гучо Гучи (1881-1953).

Това е следващата история за дете, което ясно си спомня своето предходно прераждане и е следващият чеп в неверието на формалната просвета по този въпрос, в който от епохи имат вяра на Изток. Идеята за прераждането съпътства човечеството в продължение на доста епохи. Различни култури и религии са изследвали тази тематика, само че историите на деца, които си спомнят предходния си живот с удивителна акуратност, постоянно са привличали особено внимание.

7-годишният Макс за първи път демонстрира пристрастеността си към стилния дизайн, когато майка му вижда, че той демонстрира необикновен интерес към тази област. Малчуганът пристъпва толкоз съществено към въпроса, че моли майка си да му купи манекен. Това ненадейно искане кара родители да се чудят по какъв начин по този начин и от кое място детето им има подобен интерес към модата.

Майката и бащата са изучени от това, което виждат - Макс, който в никакъв случай преди не се е занимавал с фешън дизайн, стартира самичък да прави рокли. Неговите умения и познания са приключени и професионални, само че не е ясно от къде идват. Само детето упорства, че преди е бил Гучо Гучи.

Специалисти и специалисти се пробват да разрешат загадката. Прераждането е комплицирано и мистериозно разбиране, само че изказванието на дребния Макс провокира интерес и неразбиране. Може ли едно дете толкоз тъкмо да запомни и възпроизведе работата на прочут фешън дизайнер? Може би Макс просто демонстрира ранен гений и пристрастеност към модата. Децата постоянно откриват скритите си качества и ползи от ранна възраст. Може би Макс просто е бил въодушевен от фешън списания или е гледал фешън ревюта по малкия екран и въображението и творчеството са го предиздвикали да сътвори свои лични рокли.



Гучо Гучи

Във всеки случай геният и пристрастеността на Макс към модата заслужават самопризнание и удивление. Възрастта не значи нищо, когато става дума за пристрастеност и гений. Независимо дали е превъплъщението на Гучо Гучи или не, Макс Александър към този момент превзема стилния свят с неповторимите си творения.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР