Максимално да се съкрати срокът на проверките по отношение на

...
Максимално да се съкрати срокът на проверките по отношение на
Коментари Харесай

Борисов: Като Емко коригира грешките, ще си получи лиценза

Максимално да се редуцира срокът на инспекциите във връзка с завода „ Емко “. За това настоя министър председателят Бойко Борисов по време на днешното държавно съвещание.

"Връщането на лиценза зависи от това да бъдат поправени грешките и да се изпълнят напътствията на проверяващите. По всички военни фабрики и хранилища текат инспекции, тъй че тя не е ориентирана към тях, само че много хранилища гърмяха, много жертви дадохме, много безобразия се откриха, приказвам - в доста компании. Хората би трябвало да знаят, че всичко зависи от това да си поправят грешките и надлежно в границите на тази една-две седмици най-много, в случай че са си ги отстранили, да им се върне лицензът “, споделя министър председателят Борисов.

В понеделник министър председателят Бойко Борисов оправда държавната преса над частния оръжеен бизнес у нас в последните месеци с желанието си да обезпечава спомагателни поръчки за държавните военни фабрики, с цел да можело те да заработват огромни облаги, да заплащат повече дивиденти в бюджета и по този начин да имало повече пари за финансиране на разнообразни претенции към държавното управление, които надхвърляли 15 милиарда лева

"Сянката на Делян Пеевски не стои зад абсурда с "Дунарит ". Мога да ви уверя, че "Дунарит " няма да отиде при Пеевски ", съобщи министър-председателят в телевизионно изявление и добави, че в случай че русенското оръжейно дружество "Дунарит " и тревненското "Емко " са отстранили нарушаванията, поради които бяха прекъснати лицензите им, още в понеделник разрешителните им ще бъдат възобновени.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР