Максималните температури днес ще се задържат без съществена промяна, в

...
Максималните температури днес ще се задържат без съществена промяна, в
Коментари Харесай

Ветровит и дъждовен четвъртък

Максималните температури през днешния ден ще се задържат без основна смяна, в по-голямата част от страната - сред 15° и 20°, в София - към 15°, заяви Българската национална телевизия. Ще бъде по-често облачно, с повече слънце преди обяд по Черноморието, където ще духа сдържан северен вятър. В часовете след обяд и преди среднощ още веднъж доста региони в цялата страна ще има превалявания, тук-там интензивни и съпроводени от гръмотевици.

В планините ще бъде доста ветовито, със мощен северен вятър. И там ще има доста региони с превалявания и гръмотевици, като снежната граница ще продъжи да се спуска надолу и сняг ще вали над към 1700 метра надморска височина. Максималните температури в планинските ни курорти ще бъдт от 3° градуса на Алеко до 8° в Пампорово, по най-високите върхове – малко под нулата.

В петък и през почивните дни оптималните температури едва ще се покачат, само че ще останат по-ниски от нормалните за края на май. Ще има доста региони с превалявания, по-интензивни и съпроводени от гръмотевици в следобедните часове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР