Македонският журналист Зоран Иванов, който нарече бившия министър на външните

...
Македонският журналист Зоран Иванов, който нарече бившия министър на външните
Коментари Харесай

Журналист, близък на Заев: Петков е тарикат, Радев е елементарен

Македонският публицист Зоран Иванов, който назова някогашния министър на външните работи Екатерина Захариева кучка, дефинира българския министър председател Кирил Петков като хитрец, който желае да измами хората в РСМ.
  
Иванов е измежду околните на премиера Зоран Заев. На 17 септември в постройката на Министерския съвет в Скопие той управлява дебата " Пътят до независимостта ", който бе под патронажа на Заев, съобщи БГНЕС

" Румен Радев е същият като Додик /президент на Република Сръбска, който унищожава Босна и Херцеговина и отхвърля съществуването на геноцида в Сребреница, бел.ред./. Радев е обикновен, чете се като буквар ", написа Зоран Иванов за българския държавен глава. За премиера Кирил Петков написа следното: " Петков е обигран, само че транспарантен. С тези комисии счита, че е хитрец, а ние тук пием нефт. Да не си е помислил някой да му одобри комисиите без те да бъдат прецизирани какво съответно би трябвало да договорят. В тях наложително би трябвало да вземат участие интернационалните медиатори. Без това изискване балканският „ харвардец ” да продава на някой различен всичките си провинциални трикове за комисиите ".

 
След скандалното писание за Захариева, Заев заяви, че уволнява Зоран Иванов от поста му в Управителния съвет на държавната осведомителна организация МИА, където бе назначен от неговото държавно управление. Само няколко месеца по-късно, обаче, Иванов управлява форума, отдаден за 30-ата годишнина от независимостта на РСМ в постройката на държавното управление в наличието на самия Зоран Заев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР