Макар Свети Валентин да е сравнително нов празник за България,

...
Макар Свети Валентин да е сравнително нов празник за България,
Коментари Харесай

Как да празнуваме Свети Валентин според астрологията

Макар Свети Валентин да е относително нов празник за България, към този момент доста хора с наслада го честват и употребяват случая, с цел да признаят любовта си, да създадат предложение за брак или просто да покажат на обичания си човек какъв брой държат на него. При планирането на празника обаче не трябва да забравяме, че настроението ни и даже метода, по който възприемаме казаните ни думи и получените дарове, се въздействат мощно от Луната, от това в кой зодиакален знак се намира и от енергетиката на лунното денонощие.

Днес ще ви помогнем да организирате вашия Ден на влюбените по този начин, че да почерпите от него сао позитивни страсти.

Общи насоки

През 2015 година Свети Валентин се пада дневно с доста спорна енергетика. От една страна Луната ще се намира в съзвездието Стрелец, което допуска дейни занимания, сантиментални пътешествия и решителни дейности. От друга страна обаче това е 25-ото лунно денонощия („ Костенурка “), в което се предлага да се отдадете на усамотение, филтриране и самоусъвършенстване. Натиск и устремност от Стрелеца, смирение и сдържаност от Костенурката, ловджия и жертва, гласност и отшелничество, жадност за обич и предпочитание да ни оставят на мира… Трябва да съвместим тези трендове хармонично, с цел да бъде Денят на влюбените съвършен. Това няма да е елементарно, само че дано се опитаме.

Къде да празнувате

Ако на Свети Валентин планирате да отидете на ресторант или бар, изберете заведение, в което има уединени сепарета. При това обаче е желателно да разполагате и с дансинг, на който да можете при предпочитание да се смесите с тълпата, да се раздвижите и повеселите. Чудесно място за Свети Валентин през 2015 година ще е и частната сауна с огромен басейн. Ще можете да пречистите душата и тялото си в компанията на обичания човек и да угодите на прекомерно дейния Стрелец с плуване. Можете да празнувате и у дома. В този случай обаче преди вечеря отидете на разходка, на езда, на обиколка с рикша или на ледена пързалка. Трябва да отбележим, че до момента в който Луната се намира в Стрелец, конете оказват благотворно въздействие на енергетиката на индивида и на взаимоотношенията му с другите.

Препоръчително меню

Луната е в Стрелец – моментът е съвършен, с цел да пробвате екзотични ястия. При това налага се храната да е наситена с сила. 25-ото лунно денонощие обаче допуска сдържаност в храненето и даже пост. Можете да намерите баланс сред тези противоположности, като изберете японска, тайландска или индийска кухня – къри с морски блага, суши, запържен ориз със скариди и така нататък

Ако смятате сами да сготвите сантименталната вечеря, наблегнете на подправките. Ползвайте подправки, които са естествени афродизиаци – анасон, кардамом, джинджифил, канела. При това е добре да избягвате свинското и телешкото – заместете ги с птиче месо или риба.

Облекло

За тазгодишния Свети Валентин ще е най-добре да облечете тоалет с панталон, който няма да сковава придвижванията ви. Може да е нещо в източен жанр – необятни шалвари с къса блузка, допълнени с комфортно сако или болеро, няколко дълги верижки на врата или автентично колие с доста камъни. Ако въпреки всичко предпочитате пола, изберете за сантименталната вечер дълга свободна туника във виолетово, бордо, лилаво или яркосиньо, може също по този начин рокля с асиметрична дължина – да открива краката начело и да е дълга откъм гърба. Ако смятате да празнувате у дома, направете си пижамено празненство за двама – това е съвършен вид за 25-ото лунно денонощие. Купете си красиви копринени пижами, а като „ аксесоари “ вземете разнообразни възглавници, на които да можете да седите и лежите.

Подаръците

Луната в Стрелец ни подготвя към благотворителност, тъй че не бъдете ненужно спестовни, когато избирате подарък за половинката си. Дребните сувенири и плюшените сърчица няма да създадат мечтаното усещане и даже могат да обидят обичания ви човек, в случай че си намерения, че не е задоволително значим за вас. Идеален подарък за Свети Валентин през 2015 година ще е пътешестване – не е нужно да е прекомерно далечно, екзотично или изпълнено с комфорт. Можете да измислите маршрут за посещаване на близките градове и да поканите половинката си на тематично сантиментално странствуване. Дори една двудневна екскурзия с нощувка в дребен хотел ще се отрази добре на връзката Ви. Впрочем, 14 февруари се пада в събота, а това е превъзходен мотив да „ отвлечете “ половинката си за уикенда. Нищо не пречи да отложите пътуването и за идващия уикенд, стига единствено да съобщите за него на празника. Освен това тази година на Деня на влюбените се предлага да подарявате лични движимости, които да подскажат на обичания човек, че непрекъснато мислите за него. Най-простият образец за подобен подарък е чаша с принтирана фотография на половинката ви или дреха с портрета на обичания. Можете да подарите и картина, нарисувана по ваша обща фотография.

В какви случаи да оферирате сериозна връзка или брак

Ако сте решили на Свети Валентин да се обясните в обич на някого или да извършите предложение за брак, имайте поради, че тази година сходна стъпка е уместна, единствено в случай че познавате индивида от дълго време. Ако сте дружно единствено от два месеца, откровенията ви ще бъдат признати като не изключително сполучлива смешка. Освен това не е желателно да говорите непосредствено за възприятията и проектите си за бъдещето, в случай че любовният ви сътрудник има прекомерно самостоятелен манталитет. В противоположен случай той/тя ще реши, че оказвате напън. Можете обаче да започнете диалог на метафизичен тематики (както Стрелецът, по този начин и Костенурката подготвят към това) и гладко да насочите тематиката към вълнуващите ви въпроси. Ако с колегата си сте освен влюбена двойка, само че и мислите еднообразно и сте претърпели доста дружно, вашите самопризнания и оферти ще бъдат признати благосклонно. Най-важното е да не забравяте какво тъкмо ви свързва, за какво персонално вие се чувствате добре с този човек и сте привлечени от него. Уместно е да заговорите за брак и в случай че сте в положение да предложите освен ръката и сърцето си, само че и някакво взаимно начинание или вълнуващо премеждие. Същото важи и в случай че смятате, че бъдещият ви взаимен живот ще е нещо неизмеримо и вълшебно и имате неопровержими доказателства за това.

Свети Валентин е хубав и сантиментален празник. Ако методите вярно, ще можете да издигнете любовната си връзка на едно ново равнище. Използвайте енергията на деня рационално, с цел да изградите персоналното си благополучие.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР